Популярна українська співачка Ані Лорак, яка любить гастролювати по Росії, опублікувала в Інтернеті фотографію дружини прес-секретаря Кремля Дмитра Пєскова. Тетяна Навка на знімку без макіяжу і в звичайному домашньому одязі. Знімок привів росіян в шок, вони просто не впізнали на ньому відому спортсменку, повідомляє replyua.net. Знімок Ані Лорак зроблено в рамках проведення репетицій льодового шоу "Червоненька квіточка" на своїй сторінці в Instagram.

Як зазначила у підписі до світлини співачка, зовсім скоро діти зі своїми батьками зможуть зануритися в красиву казкову атмосферу однієї з найулюбленіших казок Лорак.

Наголошується, що найбільшу увагу привертає втомлений вигляд Тетяни, при цьому багато хто взагалі не впізнав її на фото без макіяжу. Ось деякі з коментарів: "Навка без гриму? Це катастрофа!», «Що у Навки, що у Лорак перекошені, переколоті фізіономії», «Навка в гримі страшна, а вже без гриму.. ".

Багато користувачів осипають співачку компліментами, побажаннями успіху і зізнаннями в коханні. Більшість українців, які читають Лорак в Instagram, в черговий раз нагадують їй, що вона зрадила свою країну і розважає росіян, у той час як на Україні йде війна з Росією. Знайшлися й ті, хто підколов Кароліну тим, що в гонитві за грошима і славою вона втратила чоловіка. У коментарях багато повідомлень про те, що Лорак балує своїми фото, які в неї чудові проекти і прекрасний голос, при цьому Тетяна Навка удостоїлася негативних відгуків. Більшість користувачів відзначають, яка вона негарна без макіяжу, не соромлячись при цьому у виразах. Виходить, що таким Ані Лорак зганьбила Тетяну, показавши її не в кращому вигляді.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Що стосується казки, то багато коментарів про те, що діти не з Москви не зможуть переглянути її. Багато також і таких, в яких Кароліну вважають більш привабливою одягненою, а не в напівголому вигляді.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Навка зізналася, що не любить Пєскова і навіть не відчуває до нього симпатії.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нахабству кримських окупантів немає меж – декілька відомих санаторіїв були продані і опинилися у володінні дружини прес-секретаря Кремля.

ТакожЗнай.uа" писав, що Тетяна Навка стала співвласником компанії, яка виробляє сіль в окупованому Криму.