Знаменитий астролог Павло Глоба зробив свій прогноз всім знакам зодіаку на новий, 2019-й рік. Згідно з його прогнозом практично всіх знаків Зодіаку чекає успіх, благополуччя і можливість особистісного зростання.



Овен

Якщо Овен в наступному році навчиться правильно розставляти пріоритети, він зможе добитися приголомшливих досягнень в 2019-м.

Телець

А ось Тельцю слід попрацювати над своїми емоціями і навчитися тримати їх під контролем. Якщо це вдасться, наступний рік принесе славу і успіх.


Близнюки

Близнюкам треба попрацювати над собою. В результаті вже в середині літа Свинка подарує Близнюкам кар'єрне зростання і добробут.


Рак

Раку в Рік Свині слід проявити рішучість і завзятість у своїх справах. Це принесе їм успіх у 2019 році.


Лев

Левам, наступний рік окрім везіння і удачі принесе багато заздрісників. Вони зможуть скористатися ідеями Львів і видати їх за свої.



Діва

Дівам в рік Свині необхідно правильно розставити пріоритети. На перше місце слід поставити особисті цілі й проблеми.


Ваги

Для Вагів 2019-й рік дуже вдалий період для зміни свого життя в кращу сторону. Головне проявити завзятість і цілеспрямованість.


Скорпіон

Для Скорпіонів майбутній рік буде багатий на зміни. Їм необхідно чітко визначити цілі і, долаючи всі перешкоди, рухатися до них.

Стрілець

Для Стрільців майбутній рік обіцяє бути неоднозначним. Рік буде успішним для тих представників знаку, які підготували для цього грунт ще в 2018 році.


Козеріг

Рік Для Козерогів обіцяє бути успішним, але тільки для тих, хто готовий рухатися вперед і докласти до цього максимум зусиль.


Водолій

Водоліям слід вибирати розмірений темп роботи і впевнено просуватися до мети. Метання від одного незакінченого справи до іншого може зіграти з ними поганий жарт.


Риби

Рибам, в майбутньому році зірки пророкують багато змін. Багато з них в кращу сторону, як в фінансовому плані, так і в любовних відносинах.

Нагадаємо, Астрологи назвали щасливчиків і невдах тижня

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Допоможе знайти своє місце: на чому потрібно зосередитися кожному знаку в 2019 році

Також Знай.uа" писав, що Самий відомий астролог попередив знаки зодіаку: 2019 чекайте удари долі