Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик прокоментував постійні нападки з боку вболівальників на Василя Ломаченка.

Про це він зазначив в інтерв'ю.

Боксер відзначив, що всі критики повинні поглянути на власні заслуги, а не на кар'єру Васила Ломаченка. Також Усик відзначив, що Ломаченко підняв планку до неймовірної межі, коли навіть знайти чергового суперника для двобою неймовірно складно.

"Нехай люди оцінюють свої виступи, а не Василя Анатолійовича. Так, він високо підняв планку. Тепер деякі хлопці можуть задуматися і проходити боксувати з Васею. Деякі ж не хочуть боксувати з ним. Та виходьте нічого страшного, не бійтеся. Можливо, є у вас можливості. Ідіть-ідіть. Я вважаю, що це був дуже хороший поєдинок (з Хосе Педрасою, прим.)", - зазначив Усик.

Крім того боксер відзначив, що на його думку Ломаченко після декілької двобоїв у нинішній ваговій категорії може піднятись у наступну вагу задля нових викликів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Думаю, що Вася може піднятися у вазі. Саме він, може. Але наразі потрібно йому це чи ні, як він на це дивиться? Зараз він завоював ще один пояс. Наступного року, думаю, дай Боже, він збере всі", - сказав Усик у інтерв'ю VideoBoxing.

Разом з тим варто відзначити, що чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) отримав виклик від одного зі своїх шанувальників.

Під час прес-конференції в Дніпрі, "хлопець у чорній куртці" кинув виклик українському боксерові. За його словами, він зможе нокаутувати Ломаченка "однією лівою" в першому раунді.

Пресс-конференция Василия Ломаченко в Днепре

Geplaatst door Sport Dnipro op Woensdag 19 december 2018

"Василю, я тренувався разом з Олександром, повинен був з ним боксувати, але у мене не було грошей, щоб поїхати на змагання. Дізнайтеся за мене у Прокопенка, дізнайтеся у наших тренерів.

Я хотів би з Вами побоксувати і гарантую, що відправлю Вас в нокаут однією лівою рукою в першому раунді. Ви приймаєте мій виклик? Або Олександр (Усик - ред.)?", - заявив "хлопець у чорній куртці".

Ломаченко ніяк не відреагував на цю заяву. А ведучий просто подякував за запитання.

Нагадаємо, непереможний мексиканець кинув виклик Гвоздику.

Як повідомляв "Знай.ua", Усик прокоментував трагедію зі Стівенсоном.

Також "Знай.ua" писав, що Олександру Усику пригрозили проломити голову.

Олександр Усик на 112