Під час чату ведучий програми "Караоке на Майдані", продюсер та шоумен Ігор Кондратюк висловив своє ставлення до ідеї вибрати президентом Святослава Вакарчука або Володимира Зеленського.

"Ні, не проголосував би за Володю, ні за Славу з банальної причини. Володя і Слава – круті у своєму бізнесі: Слава – в шоу-бізнесі і групи "Океан Ельзи", а Володя – у проекті "Квартал 95″. Взагалі, Зеленський – це телевізійний продюсер всіх часів і народів на території України. Але у них обох абсолютно немає ніякого політичного досвіду. Не вміючи загрібати, можна проколоти ноги граблями. Це елементарні речі, і вони це розумію", – каже Ігор.

За його словами, не варто проводити аналогію з Вацлавом Гавелом або Рональдом Рейганом.

"Гавел був багаторічним дисидентом, який мав свої політичні погляди. Він був трибуном ідеї, яка існувала після зникнення комунізму в Чехословаччині. А Рейган до президентства залишив акторство і багато років пропрацював в політиці. Якщо Зеленський хоча б чотири роки пропашет в парламенті, покаже, що він є політиком зовсім іншої формації, я за нього проголосую", – затверджує шоумен.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Потім Ігор процитував Олександра Ткаченка: Зеленський у певному сенсі набагато крутіше всіх, хто зараз в політиці, тому що якість його роботи просто вражає.

"Це не означає, що я фанат «Кварталу 95″ і гумору. Але він дійсно працює, працює і працює. Навіть дивуюся, як у нього вистачає часу. Але все це – зовсім інша сфера", – зазначає провідний.

Це ж відноситься і до Вакарчука, додає шоумен:

"Він – прекрасний канализатор громадських думок. Його слово, сказане в Twitter, важить набагато більше, ніж слово 75% депутатів, за яку вони заплатять і запостят собі в постах у Фейсбуці. До речі, Вакарчук вже коли-то вляпався у політику і з неї ганебно втік, бо це був шок для нього"

"А просто йти в політику, щоб там протирати свої дорогі штани, що Володі, що Славіку на хрін не потрібно. Їм потрібно щось робити, щось змінювати. А вони міняти сьогодні поки абсолютно не в змозі. Я не знаю, хто, наприклад, у Зеленського буде другою людиною, хто буде прем'єр-міністром і так далі", – пояснює Кондратюк.

А потім вирішив додати: "Якщо ви скажете, що все це просто, то ні, це зовсім не просто. Після Революції Гідності ми чекали на нове покоління політиків, а їх немає. Точніше вони є, але їх дуже мало, і вони з таким трудом через все це старе проламливаются, що вони іноді просто відмовляються, кажучи "так ну його в пень!"

Не забув Кондратюк висловитися про політичні кульбіти, таких як Анастасія Приходько. За його словами, він взагалі поняття не має, навіщо вона йде в політику, хоча «вона мала на це повне право як громадянка України». За його словами, лише з часом буде відомо, чи було це саме «політичний кульбіт».

"Користь від співаків у політиці є, якщо ці співаки стають політиками, а не продовжують бути співаками, як довгий час була Білозір: пішла в політику, але продовжувала давати концерти. Тая Повалій взагалі вляпалася в політику, тому що їй тодішня партія влади зробила пропозицію, від якої вона не змогла відмовитися", – резюмує Ігор.

Нагадаємо, ЦВК дала старт президентської кампанії: з Новим роком

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Вакарчук приголомшив Україну: політика Зеленського не знаю

Також "Знай.ua" писав про те, що Вакарчук залишив свій Range Rover на пішохідному переході: фото вже гуляє в мережі