22 грудня, Пенсійний фонд України згідно з графіком завершив фінансування пенсійних выплат.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

В уряді уточнили, що в нинішньому місяці на виплату пенсій було спрямовано понад 30 мільярдів гривень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

При цьому в Кабміні додали, що далі пенсії почнуть виплачувати з 3 січня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Українці можуть погодитися отримувати навіть на 200-300 євро менше, ніж у Європі, але бути вдома. І це має бути вигідно всім. У розмовах з інвесторами завжди кажу: розміщуйте тут своє виробництво. Українці прекрасні працівники. Сотні німецьких підприємців налаштовані інвестувати сюди. Україна – благодатна зараз", – пояснив глава уряду. За даними уряду, середня заробітна плата в Україні за станом на жовтень склала 9,2 тисяч гривень.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нова 14-місячна програма фінансування від МВФ передбачає виділення загальної суми 3,9 мільярдів доларів і пройде в кілька етапів. Перший транш, який негайно виділять Україні, складе 1,4 мільярдів. Збільшення окладів державних службовців в 2019 році чекати не варто. А ось мінімальну зарплату обіцяють підвищити на 12% (4173 грн). Також збільшаться пенсії на 8,5%. А другий етап накопичувальних пенсій до кінця програми вводитися не буде. Для запланованих в бюджеті коштів вистачило на субсидії, планується скоротити соціальні норми для нарахування субсидій на житлово-комунальні послуги - в середньому на 11%.
"Знай.uа" писав, що супружеская пара Глин і Джилліан Вудворд з Великобританії примудрилася схуднути на 154 кілограми на двох, без жорстких дієт і операцій. Подружжя записалися на курси схуднення п'ять років тому. Тоді Глин досяг 200 кілограм ваги і сам перестав ходити. "Я важив в три рази більше норми і просто не бачив виходу із ситуації. Я страждав хронічним апное уві сні, депресією і тривогою. З моїм вагою навіть недовгі заняття спортом вимотували, я цілком залежав від Джилліан", — зізнався схудлий на 124 кілограми Глин.