Сьогодні розглядають справу трьох підозрюваних у викраденні та вбивстві 20-річного хлопця.

Засідання проходить у Дзержинському районному суді. Прокурор клопотав про продовження запобіжного заходу обвинуваченим ще на 60 діб без можливості внесення застави - через тяжкості злочину, передає 1kr.

Зазначається, що члени колегії суддів пішли у дорадчу кімнату для ухвалення рішення.

На засідання не прийшли свідки, яких мали допитати та адвокат потерпілої сторони.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте судді задовольнили клопотання прокурора. Підозрювані проведуть під вартою ще 60 діб без можливості внесення застави.

У січні 2018 року троє чоловіків викрали хлопця 20-ти років. Близько 20 днів його тримали в заручниках і вимагали від батьків 100 тисяч гривень викупу. Адвокат матері хлопця, говорив, що обвинуваченим передали 96 тисяч гривень викупу, але тоді хлопець вже був убитий.

Розгляд справи продовжать 9 січня.

Нагадаємо, у селі Великі Береги Закарпатської області під час святкування католицького Різдва жорстоко побились дві групи чоловіків. Наразі вже відомо, що чоловіки побились на грунті звичайної сварки, яка переросла у жорстоке побоїще.

Крім того наразі вже відомо, що частина з чоловіків, які приймали участь у бійці потрапили до лікарні з різного роду ушкодженнями.

Як повідомляв "Знай.ua", охоронці київського магазину побили покупців.

Також "Знай.ua" писав, що озвірілий маршрутник жорстоко побив дідуся.