Батькові Путіна заборонили в'їзд в Україну. На територію країни чоловіка не пускають з цілком зрозумілих причин – пропагандист, а бачити такого в Україні не хочуть. Скандал розгорівся якщо не світового масштабу, то міжнародного точно. Але мова йде не про батька лідера країни-агресора. А про репортера єгипетського видання Al-Youm-Assabi по імені Момен Мохтар. Репортеру так і не видали візу в Україну, куди він збирався у відрядження ще в 2017 році. Йому довго не хотіли пояснювати причин, але ті, як виявилося пізніше, лежали на поверхні. Вірніше, причина одна – його син, народжений в 2016 році. З любові до російського лідера і бажання до нього підлизатися, хлопчика назвали Путіним. Бідна дитина. Все одно, що Гітлером назвати. Собі чоловік перекреслив в'їзд в Україну, а хлопчикові – все життя, поки дитина не виросте і не зможе змінити ім'я.

В рамках своєї роботи Момен займався висвітленням подій у Східній Європі. Він працював і з українською тематикою, при цьому явно симпатизуючи російській стороні. Крім, журналіст брав інтерв'ю у Аміни Окуєвої — снайпера батальйону «Джохара Дудаєва», який воював на Донбасі, пише Politeka.

Коли в 2017 році батькові Путіна так і не вдалося отримати українську візу, спочатку йому не повідомили причину: посольство просто відмовилося прийняти необхідний пакет документів. Співробітники українського генконсульства в Каїрі навіть не стали розмовляти з ним.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Причину відмови журналіст дізнався пізніше, коли його колегу запросили на урочистий прийом на честь Дня незалежності України.

“Вони прислали запрошення моєму колезі, він прийшов у консульство в Каїрі, і там генконсул України повідомив, що я у них в чорному списку з-за імени мого сина. Вони спеціально запросили його, щоб це повідомити “, заявив Моменту.

Журналіст стверджує, що після цієї історії більше не хоче працювати в Україні.

Син Момена народився в 2016 році. Його батьки не приховують, що захоплюються російським президентом, тому і вирішили назвати свою дитину Путін. Вони сподіваються на те, що таке ім'я зіграє роль у формуванні характеру хлопчика.

Нагадаємо, “прототип” дитини нещодавно осоромився і втопився у власній брехні. Він все ніяк не визначиться, як в Росії йдуть справи з міфічними «страхітливими» ракетами «Авангард». Чи То вони ще тільки випробовується, то вже запущені в серійне виробництво. Про те, як Володимир Володимирович розбирається зі своєю биполярочкой, читайте в нашому недавньому матеріалі.

Нагадаємо також, що Великобритания по всій видимості, пробачила Росії Скрипалів – у Лаврова зробили убивче заяву про дипломатичних відносинах держав.