У Львівській області попрощалися з бійцем 10-й гірничо-штурмової бригади Євгеном Тоненьковым (позивний "Сталкер").

28-річного військовослужбовця, загиблого на Донбасі, поховали у селищі Старий Розділ у Львівській області вчора, 28 грудня.

фото Цензор.ні

У Євгена залишилася сім'я: дружина і маленький син. Зі свого дружиною Сталкер познайомився під час несення служби в зоні АТО.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Євген Тоненьков народився 24 квітня 1990 року в місті Маріуполь. Він був навідником в 10-й гірничо-штурмовій бригаді. На війні Сталкер практично 4 роки. Спочатку він служив у складі батальйону спеціального призначення "Донбас" Національної Гвардії України, потім у 58-ї окремої мотопіхотної бригади. Восени цього року підписав контракт з 10-ї ОГШБр.

На Донбасі він познайомився з фельдшером Мар'яною, разом з якою вони пройшли Іловайськ та Дебальцеве. Під час боїв Євген закривав тілом свою вже тоді вагітну дружину.

фото Цензор.ні

У февале 2019 року їх синові виповниться 3 роки.

Нагадаємо, У Харкові ветерана АТО добила хвороба, привезена з Донбасу

"Одержавши тяжку інфекційну хворобу на війні, яка відразу не проявляється, після демобілізації ніяких діагностик не проходив. Хвороба виявилася спонтанно. Практично два місяці в комі у 22-ї інфекційної лікарні пролежав", - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Бойовики понесли колосальні втрати на Донбасі: 450 трупів, 850 поранені, жоден постріл не залишився безкарним

Окупанти Донецької області, чий набрід включає в себе і місцевих бойовиків, і найманців Путіна, понесли колосальні втрати в зіткненнях з армією Збройних Сил України. З моменту початку ООС весни 2018 року загинуло близько 450 бойовиків, 850 поранені. Такі дані надав командувач операцією Об'єднаних сил на Донбасі.

"Знай.uа" писав, що Артист "Квартал 95" загинув у страшній аварії: Зеленський розкрив деталі трагедії