Новий 2019 рік вже на порозі, а це значить, що настав час згадати всі забобони і прикмети цього світлого дня. В першу чергу, як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Це свято потрібно зустрічати у гарному настрої, щоб потім цілий рік провести на такий же хвилі. Варто заздалегідь продумати, де і з ким провести цю чарівну ніч, і не забудьте залишити все погане в старому році.

Прикмети про дім на Новий рік 2019

Перед самим Новим роком не рекомендується виносити сміття з хати, тому що цілий рік не буде домашнього благополуччя.

Якщо перший день у році в будинку будуть панувати веселощі і радість, то весь рік буде таким.

У ваш будинок на Новий рік прийшли гості? Готуйтесь - до вас цілий рік будуть приходити гості.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

А ще не поспішайте 1 січня виконувати важку роботу. За прикметою, якщо в перший день Нового року працювати, весь рік пройде без відпочинку.

Вважається, що залучити в будинок багатство буде простіше, якщо ви поставите на святковий стіл ящик з монетками і зерном.

Крім цього, у переддень Нового року в будинку слід поприбирати і викинути все непотрібне. Вважається, що мотлох у будинку перешкоджає появі нових речей, тому уважно перегляньте старі папери, речі в шафі. Непотрібне можна віддати іншим людям або викинути.

Прикмети про обновки на Новий рік 2019

Існує така прикмета про обновки: якщо на Новий рік одягти що-небудь нове, то рік буде вдалим.

Ще за прикметами в новорічну ніч з обновкою - цілий рік ходити в обновках. Згідно з прикметами, для зустрічі Нового року потрібно обов'язково надягнути що-небудь нове.

Прикмети про гроші і добробут на Новий рік 2019

Не рекомендується економити на новорічному столі: Коровай і сіль на новорічному столі - до добробуту.

Якщо на новорічному столі буде багато різноманітної їжі і напої, тоді і весь рік у сім'ї буде добробут.

Прикмети радять: Не віддавайте в цей день борги - не то весь рік будете розплачуватися. Також під Новий рік не можна позичати гроші, щоб весь наступний рік не бути в боргах.

А у кого у Новий рік буде порожньо в кишенях, той весь рік проведе в нужді. Також краще не давати нікому під Новий рік свої речі, інакше ризикуєте на цілий рік залишитися без бажаних покупок.