Крим- це Україна, тому Новий рік на тимчасово окупований півострів прийде за українським часом.

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав кримчан зустрічати 2019 рік, як українці.

Він попросив кримчан приєднатись до своєрідного флешмобу: 31 грудня 2018 року рівно о 24:00 за київським часом вийти на свою вулицю або у двір (балкон, веранду) та відзначити вступ в 2019 рік петардами, хлопавками і бенгальськими вогнями

"Знайте, за московським часом на вулиці і двори Криму виповзе тільки п’яна окупаційна бидлота", – написав він.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ініціатива зустріла гарячу підтримку серед кримських активістів:

"Приєднуюся до заклику Голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова, його звернення до кримських татар і всіх жителів тимчасово окупованого півострова, хто зберіг честь, гідність і волю до опору агресору. Нехай наші вороги завжди пам’ятають, що зло і брехня не вічні, що час відповісти за їхні злочини обов’язково прийде", – написав журналіст Айдер Муждабаев.

"Ех … говорю про це з 14 року … і тільки в 19-му стало зрозуміло, що це важливо. Є ще маса інших "дрібниць", які в корені можуть поміняти обстановку в Криму … їх запізнилися робити рівно на чотири роки", – нарікає Андрій Таран.

Нагадаємо, Російська Федерація перевіряє реакцію своїх громадян на можливу деокупацію Криму та повернення півострова під контроль України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін вперше на весь світ визнав анексію Криму.

Також Знай.ua писав, в Росії заявили про будівництво на адмінкордоні з Україною зі сторони Криму 60-кілометрового паркану.