В ніч з 31 грудня на 1 січня артист 95 кварталу Володимир Зеленський у новорічному привітанні повідомив, що буде балотуватися в президенти України. Така заява викликала тисячі позитивних і негативних реакцій, пише Інформатор.

Ця новина приголомшила не тільки звичайних людей, але і політиків, зірок. Найяскравіші реакції представників влади та шоу-бізнесу Instagram і Facebook.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нікого не здивує, що думки з цього приводу розділилися. Хтось з радістю повідомляв, що нарешті піде на вибори і віддасть свій голос за Зеленського, а в інших ця заява викликала роздратування. Адже, на думку політиків, комік не може правити державою, адже цей процес зовсім не схожий на смішні номери, які Володимир демонструє на сцені. А ось українські виконавці та журналісти підтримують актора.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що в Україні стартувала виборча кампанія виборів президента 2019. 31 грудня в Україні стартувала президентська виборча кампанія. Вона триватиме 90 днів, а самі вибори відбудуться 31 березня.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Раніше ми писали, що тудия "Квартал 95" у новорічну ніч показу пародію на щорічне звернення президента України Петра Порошенка з нового шоу "Новорічний Вечірній Квартал 2019" в честь Нового року.

Ця пародія вийшла під назвою "З каремелькою за щокою - Новорічне звернення Порошенко".

Також повідомлялося, що після заяви гумориста Володимира Зеленського про його наміри балотуватися на посаду президента України під час майбутніх виборів, активізувалися фанати фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Артиста закликали включитися в президентську гонку. Як відомо, Вакарчук побажав українцям у 2019 році "справжніх змін", а у відповідь отримав прохання взяти приклад з шоумена Володимира Зеленського, який в новорічну ніч повідомив, що буде боротися за посаду президента України.

Нагадаємо, Зеленський став на захист російськомовних українців.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у мережі порівняли гумор Зеленського і Притули.

"Знай.uа" писав, Зеленський розповів про смерть колеги в ДТП.