На телеканалі 1+1 замість новорічного звернення президента України Петра Порошенка, показали українського шоумена і продюсера Володимира Зеленського, який заявив про своє рішення балотуватися на посаду президента України.

Володимир Зеленський: Я іду в Президенти України!

Владимир Зеленский: Я іду в Президенти України! #ПрезидентСлугаНароду #Березнь2019 #Яіду #ЗробимоЦеРазом #Зеленский

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Maandag 31 december 2018

Раніше повідомлялося про те, що український рок-музикант, лідер групи «Друга Ріка» Валерій Харчишин висловив свою думку щодо президентства Володимира Зеленського.

Так, музикант провів паралель між самим коміком і героєм, якого він грає у відомому серіалі «Слуга народу», зазначивши, що це дві різні людини:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

«Якщо б ми голосували за Голобородько, персонажа серіалу «Слуга народу», і якби він був в реальному житті Голобородько, і якщо б він робив такі ж справи і ті ж речі, як у фільмі — тому що сьогодні ми не знаємо, як живе Зеленський, хоча він і публічний. Його публічність обмежується певними рамками. Яке політичне життя він веде…», — зазначив Харчишин.

Нагадаємо, шоумен та комік Володимир Зеленський на виборах президента 2019 може перемогти і не теоретично.

Таку думку висловив політичний оглядач Леонід Швець.

"Кого б не обрали президентом, битва за парламент буде спробою підкоригувати перемогу. Наприклад, перемагає Порошенко, Рада будуватиметься як антипорошенківська," - розповів він.

За словами експерта, наступні вибори не нестимуть освіжаючого ефекту.

"Лідер перегонів Юлія Тимошенко. Але з цифрою, яка не змінюється кілька років — 13 відсотків", - зауважив Швець.

Крім того, він прокоментував і шанс на перемогу кандидата Зеленського.

"Його можлива перемога перестала бути теоретичною. У другому турі може з'їсти Юлію Володимирівну. Країна має шанс прокинутися із президентом Володимиром Зеленським. Хто знає, що із цим робити?", - сказав експерт.