У мережі з'явилося відео з моменту вибуху опори мосту в Донецьку, який стався у вівторок, 1 січня, в Пролетарському районі на переїзді Чумаково-Ларине, про що повідомляє Народна Правда", посилаючись на россЗМІ.

Як заявляють бойовики, підрив опори залізничного переїзду скоїли невідомі особи. Унаслідок інциденту у другій половині дня рух транспорту по самому переїзду, так і під ним, було зупинено.

Відновлювальні роботи тривали до самого ранку середи, 2 січня.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в окупованому Донецьку єдиною розвагою місцевих жителів стали збори на головній площі міста біля ялинки. Всю святкову атмосферу перекреслили численні заборони окупантів, зокрема, заборону на салюти унаслідок напруженої ситуації в регіоні. Деякі з очевидців сумного Нового року діляться емоціями про те, що такого сумного свята ще не було, оскільки навколо панувала мертва тиша. Деякі навіть відзначали, що якщо раніше їх коти ховалися під диван від гуркоту петард, то на цей раз мирно спали.

Як повідомляв портал "Знай.uа": користувачі Facebook викладають на своїх сторінках знімки величезних черг в супермаркетах, жартома називаючи цей ажіотаж хроніками "зубожіння". У багатьох магазинах просто не вистачало візків, при цьому гігантські черги брали свій початок безпосередньо з вулиць, тому місць для паркування автомобілів також було обмаль. Як жартували самі учасники такого незвичайного явища, пробки, які всі могли спостерігати в супермаркетах, перекочували в них прямо з міських доріг.

Також "Знай.uа" писав, що мертва тиша замість гучного веселощів виявилася не єдиним сюрпризом для місцевих жителів. "Порадували" населення тимчасово окупованих українських територій і божевільні ціни на ринках і в магазинах Донбасу, що можна побачити на численних фото в соціальних мережах. Очевидно, що мало хто з простого населення зможе дозволити собі кондитерські вироби, ковбасу або сир, вартість якого просто не вкладається в голові.