Колишня депутат Верховної Ради від ВО "Свобода" Ірина Фаріон, яка відома своїм активним захистом української мови, досить жорстко розкритикувала жителів Білорусі на одному з відео.

Скандальна колишня парламентарій не стала вибирати виразів після того, як побачила, як білоруси не розуміли журналіста, який звертався до них їхньою рідною мовою. Фаріон запропонувала влаштувати для них спеціальну резервацію і використовувати подібну практику в Україні.

Відповідна публікація з жорсткими висловлюваннями з'явилася на особистій сторінці Фаріон в Facebook.

"Уважно послухайте цих красномовних виродків. Більшої потворності не знайти. Моральні каліки. Таких треба розпихати по резерваціях з написом: інфекція москвофільства. Серед нас теж такі бродять. Зробіть для них перебування в Україні нестерпним. Просто радісно не розумійте їх", - обурюється Фаріон.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Да нет такого языка! Все придумано Ватиканским Генштабом!

Geplaatst door Роисся24 op Dinsdag 1 januari 2019

Раніше жінка розкритикувала спроби національних меншин отримати свої мовні преференції. Також Фаріон звинуватила українців у тому, що вони постійно домовлятися з тими, кому "треба стріляти в рот".

Колишній народний депутат від партії "Свобода" Ірина Фаріон знову звинуватила російськомовних українців в тому, що вони використовують мову окупанта, який прийшов у їхню рідну країну насильно кілька століть тому.

Крім того, вона висловила переконання в тому, що Україна не стане сильною державою до тих пір, поки її громадяни не навчаться дотримуватися законів, в тому числі, що стосуються державної мови.

Нагадаємо, українці, російська мова, ЛГБТ: Фаріон втратила зв'язок з реальністю. Ірина Фаріон зробила скандальну заяву про російськомовних українців.

Як повідомляв Знай. ua, Миколаївська область послала російську мову на три букви. Про це поінформувала прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Знай. ua писав, що скандальна Ніцой відбирала гроші за російську мову. Ніцой дала рецепт українізації країни.