У мережі з'явилися обтяжуючі знімки "багатого" життя в Криму. Про це повідомляє повідомляє Politeka

Фото реального стану залізничного руху на півострові оприлюднив, блогер, що пише під псевдо "Кримський бандерівець". На фото жд вокзали полуостова і їх "активна" діяльність.

За словами блогера, пафосні заяви окупантів про швидкий запуск поїздів у Крим і з Криму так і залишилися порожніми балачками.

"Сьогодні супер поїзд прибув на залізничну станцію в Феодосію. Будете рахувати вагони, дивіться не збийтеся з рахунку. Вата чекає на міст, але по мосту на потязі можна буде виїхати тільки в залісські мухосрански. Мені не по дорозі", - зазначив блогер.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

По так званому Керченського мосту поїзди досі так і не пустили, на залізничних вокзалах на окупованому півострові панує запустіння.

Також порожньо і на вокзалі в Джанкої, де рейки занесені снігом, і помітно, що потяги давно там не їздять.

Нагадаємо, Криворукі будівельники Путіна погубили Кримський міст: стоятиме порожнім

Проектувальники налажали при розробці грандіозного проекту. Він виконаний зі значними помилками, які тепер не дозволяють запустити рух по мосту. Зокрема, неправильно спроектовані залізничні підходи. "Із-за помилки проектувальників ЗАТ" Ленпромтранспроект "(р. Санкт-Петербург) уряду Російської Федерації доведеться додатково виділити майже 3 мільярди рублів (44 млн дол.) Для завершення будівництва залізничних підходів до Керченського мосту, про що свідчить розпорядження Уряду Росії від 27.12.2018 № 2957-р ", - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв "Знай.иа", справа "кримських диверсантів": заарештовані українці надали докази злочину ФСБ, тотальна фальсифікація. У так званому "суді" Криму відбулося чергове слухання гучної справи.

Знай. ua писав, що полонений український моряк здивував відважним вчинком. Співробітник СБУ Андрій Драч, захоплений ФСБ біля Керченської протоки, офіційно визнав себе військовополоненим.