У київських аеропортах "Бориспіль" і "Київ" (Жуляни) через негоду почали переносити і скасовувати рейси. Як повідомляє Вгороде, згідно з даними онлайн-табло, на даний момент відомо вже про декілька авіарейсів, які не вилетіли з аеропорту.

Наприклад, затриманий виліт літака авіакомпанії Lufthansa, який повинен був вилетіти із "Борисполя" о 15.50. У даний момент відправлення рейсу відкладено до 20.40. Виліт відклали через негоду в Європі.

Також повыдомили про скасування рейсу авіакомпанії SkyUp в Шарм-Ель-Шейху. Попередньо виліт був запланований на 14.05 з аеропорту "Київ" (Жуляни), але він був скасований.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У "Борисполі" перенесені авіарейси і на прийом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярний авіарейс з Києва під загрозою: загадкова ситуація з квитками. З сайту Ryanair зникла продаж квитків на рейси з Києва в Грецію, решта 4 нових рейсу поки діють в повноцінному режимі.

З квітня компанія Ryanair повинна була двічі на тиждень здійснювати рейси в грецьку столицю Афіни. Утім продаж квитків чомусь припинили.

Як повідомляв портал "Знай.uа", пасажирський лайнер перервав політ за маршрутом Сочі – Москва і екстрено сів у Воронежі через бешкету пасажири бізнес-класу. Як виявилося, бешкетував відомий російський хокеїст Олег Саприкін.

"Знай.uа" писав, що Туреччина запустить новий авіарейс з України: без пересадок і відразу на пляж.

Турецька авіакомпанія Turkish Airlines запускає новий прямий регулярний рейс до Києва. Польоти планується розпочати з 6 квітня 2019 року. Про це повідомив генеральний директор представництва авіакомпанії в Києві Дінчер Саіджи. За його словами, відкриття прямого рейсу відбудеться за маршрутом Бодрум - Київ - Бодрум, який є популярним місцем відпочинку серед українців.