В Укргідрометцентрі попередили про ожеледицю на дорогах. В Україні завтра, 6 січня, в деяких областях країни очікується сніг, температура до -13.

Про це йдеться у повідомленні Укргідрометцентру.

Так, за даними синоптиків, вночі у західних, північних областях, а також у Вінницькій, Черкаській області та в Криму помірний сніг, на решті території без істотних опадів. Вдень майже у всіх областях невеликий, у східних областях помірний сніг. На дорогах ожеледиця.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вітер південно-східний з переходом на північно-східний, 5-10 м / с.

Температура у ніч на Різдво від -4 до -9, в східній частині України до - 12, вдень від -2 до -7, на крайньому півдні країни близько 0; в Карпатах протягом доби від -8 до -13.

"Кияни, вночі гарно понасипає снігу - підготуйтеся на завтрашній ранок. Фронтальна смуга із помірним снігом накриває столицю, завтра вдень сніг буде лише невеликий, а на Різдво припиниться. Але морози розкручуються! Не забувайте рукавиці!", - написала відомий синоптик Наталка Діденко.

Все в українців за планом. Навіть погода цього разу не підводить. І буде досить традиційною для Різдва. А поки що прикрутіть голубці на плиті, щоб не перекипіли.

Нагадаємо, погода на січень: українці стануть жертвами небаченої аномалії, такого світ не бачив багато років.

Також Знай.uа писав, що погода на Святвечір і Різдво змусить українців повірити у зимову казку. На Святвечір і Різдво Україна буде мало не найхолоднішою в Європі.

Як повідомляв раніше Знай.uа, невідома планета своїм впливом на виверження вулканів по всій Сонячній системі провокує кінець світу.