У неділю, 13 січня, в Києві пройде невеликий сніг, а дороги вкриє ожеледиця. Вітер південно-західному напрямку, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі: -3-5 градусів, а вдень – від -1 до +1.

Передає Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно, вночі невеликий сніг, вдень невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледь , вітер південно-західний, 5-10 метрів за секунду. У Карпатах іноді будуть виникати пориви 15-20 метрів за секунду. Температура вночі -2...-9 градусів, у Чернівецькій області -6...-11 градусів, удень +2...-4.

У Карпатах вночі сніг, вдень мокрий сніг, температура вночі -9...-14 градусів, вдень -1...-6 градусів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Моршині вночі невеликий сніг, вдень невеликий мокрий сніг, температура вночі -3...-5 градусів, вдень -1...+1.

У Трускавці вночі невеликий сніг, вдень невеликий мокрий сніг, температура вночі -3...-5 градусів, вдень -1...+1.

У Сваляві вночі сніг, вдень мокрий сніг, температура вночі -4...-6 градусів, вдень -1...+1.

На півночі України хмарно, йтиме невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі -2...-8 градусів, у Сумській області -5...-10, удень +1...-5 градусів.

В центральній Україні хмарно, місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі -3...-9 градусів, удень +2...-5 градусів.

На сході України хмарно, вночі місцями невеликий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледь. Вітер південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі -5...-12 градусів, вдень 0...-5 градусів.

На півдні України хмарно, без опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі -3...-8 градусів, удень +2...-4 градусів.

У Криму хмарно, без опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі -3...-8 градусів, удень +2...-3 градусів.

У Ялті без опадів, температура вночі -1...-3 градусів, вдень +2...+4.

Нагадаємо, Морозний армагеддон несеться до критичної позначки: українців попередили про серйозну небезпеку, стихія б'є всі рекорди

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Погода на 13 січня: снігова пастка закриється в декількох областях

Також Знай.ua" писав про те, що Погода на вихідні: стихія підніме українцям настрій