Чоловік, який 12 січня постраждав від вибуху в торговому центрі в Києві, знаходиться в реанімації.

Про це журналіста УНН поінформували в прес-центрі поліції Києва.

"Потерпілий зараз знаходиться в реанімації, стан його невідомий", - сказали в поліції.

Правоохоронці додали, що поки події не дана правова оцінка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чоловік був госпіталізований в лікарню з травмою руки. Причини вибуху встановлюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Парижа стався потужний вибух під час пожежі в одному з магазинів. Постраждало більше 20 людей, повідомляє поліція французької столиці в Twitter в суботу, 12 січня.

Рятувальники проводять термінову евакуацію з сусідніх будівель. З цією метою на розташованій поблизу площі Опери здійснили посадку два вертольоти служби цивільної оборони. Створена обширна зона безпеки, більшу частину вулиці перекрито.

Трагічний вибух стався в приміщенні булочної на першому поверсі чотириповерхової будівлі. Воно повністю знищено. У найближчих будинках вибито не тільки скла вікон, але і зламані рами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Москві викрали українського кримінального авторитета, якого підозрюють у вбивстві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. У четвер, 10 січня, група невідомих викрала Юрія Василенка, головного фігуранта справи про вбивство у Києві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова. Зловмисники застосували вогнепальну зброю.

У четвер ввечері в ресторан зайшла група кремезних чоловіків, які наказали кримінального "авторитета" піти за ними. На вулиці Юрій Василенко спробував вирватися і втекти, зав'язалася бійка. В ході цього всього викрадачі відкрили вогонь по Василенку, поранивши його.
"Знай.uа" писав, колишня вчителька молодших класів однієї зі столичних шкіл намагалася підірвати житловий будинок. Трагедії вдалося запобігти завдяки тому, що жителі відчули різкий запах газу та приступили до пошуку його джерела. Швидко вдалося з'ясувати, що він знаходиться в квартирі колишньої вчительки, яка таким чином вирішила покінчити життя самогубством.