Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Дівчина стала зіркою на "Золотому глобусі" і навіть перетворилася на мем

Дівчина, яка розносила воду на 76-й церемонії вручення премії "Золотий глобус", стала в один момент однією з найбільш обговорюваних персон. Келлет Кутберт з'явилася практично в кожному кадрі з зіркою, тим самим змусивши говорити про неї весь світ. Останнім часом меми з Келлет Кутберт буквально розривають всі соціальні мережі.

Тепер Келлет Кутберт, отримавши настільки несподівану популярність, записала відеозвернення до зірок, в якому подякувала всім за можливість взяти участь у премії і опинитися поряд зі знаменитостями.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Кішка Мамі довела користувачів мережі до сліз

Зараз кішка Мамі справжня зірка соцмережі Instagram. А все тому, що через особливості своєї зовнішності вона виглядає дуже нещасною і сумною. Звичайно ж, уважні користувачі соцмереж швидко розхапали фото Мамі на меми.

В одному з таких Мамі з сумними очима пропонувала спекти булочки і кликала частіше приїжджати в гості, що багатьом користувачам відразу нагадало про батьків та про бабусь з дідусями.