Співробітниця поліції допомогла 9-річному хлопчику, який сам приїхав з Павлограда до Дніпра, але розгубився у великому місті.

15 січня старший інспектор відділу кримінального аналізу Ірина Русняк по дорозі на роботу помітила дитину, яка їхала в трамваї без нагляду дорослих. Про випадок із заблукалим хлопчиком розповіли в прес-службі Національної поліції.

Співробітниця поліції почала розмовляти з хлопчиком і з'ясувала, що Матвій живе в Павлограді. Замість відвідування школи хлопчик самостійно приїхав в Дніпро. Розгубившись у великому місті, він просто катався на трамваї, потім гуляв по центру, збираючись заробити трохи грошей грою на своєму музичному інструменті.

Спеціальні навички допомогли співробітниці поліції розпізнати серед натовпу дитину, яка опинилася в біді і надати необхідну допомогу.

Ірина привезла юного мандрівника в Шевченківське відділення поліції, де розшукали і зв'язалися з матір'ю школяра. З'ясувалося, що жінка навіть не знала, де знаходиться її дитина.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З поліції Матвія направили в павлоградську лікарню для обстеження, адже тривала прогулянка на холоді може обернутись бідою. А от його матір притягнуть до адміністративної відповідальності.

"Шановні дорослі! Якщо ви помітили дитину без нагляду, без відповідного сезонного одягу або в компанії дорослих, які знаходяться в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, не будьте байдужими, повідомляйте в поліцію!" - звертаються поліцейські Дніпра до городян.

Нагадаємо, у Кривому Розі службовий собака по запаху зумів знайти зниклого 8-річного хлопчика.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині 9-річна дитина підірвалася на петарді.

Також Знай.ua писав, маленька дівчинка з легкістю одурила власних батьків, пробравшись на борт літака.
Дитина після втечі на вокзалі просто сіла на поїзд. В аеропорту вона зробила вигляд, що приїхала з дорослими, скориставшись "своїм невеликим розміром".