У четвер, 3 січня на Львівщині сталася трагедія, пов'язана із необережним використанням піротехніки.

Цього разу жертвою петарди став 9-річний хлопчик, повідомляє прес-служба поліції області.

У повідомленні йдеться, що в Дрогобичі близько 13:30 на вулиці Самбірській у результаті вибуху петарди 9-річний хлопчик отримав серйозні тілесні ушкодження.

Швидка допомога
Швидка допомога

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Уточнюється, що дитина знайшла на вулиці вибуховий виріб і вирішив забрати його собі. Поки мама перебувала на кухні, дитина, перебуваючи в іншій кімнаті, вирішила випробувати петарду в дії.

Унаслідок вотирикласник був тяжко травмований. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Внаслідок отриманих травм, хлопчика відвезли до лікарні.

лікарня
лікарня

На даний момент діагноз невідомий, уточнюється. За даним фактом правоохоронці проводять перевірку, в ході якої будуть встановлені всі обставини події.

поліція
поліція

Нагадаємо, у новорічну ніч у Харкові стався трагічний інцидент, пов'язаний з необережним використанням піротехніки.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області.

У повідомленні сказано, що трагічна подія трапилася 1 січня близько 3:10 на вулиці Біблика поблизу житлового будинку.

Правоохоронці відзначають, що через власну необережність під час спроби запустити феєрверк 34-річний місцевий мешканець отримав численні рвані рани обличчя та ампутацію кисті.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Новорічна ніч не для всіх була веселою і радісною, щороку на Новий рік трапляються інциденти із травмами. Для декого навіть закінчується фатально.

Після 0:00 в міський травмпункт до лікарні ім. Тропіних Херсона звернелось 2 дівчини з опіками очей і чоловік, якому відірвало 2 пальця.

Як повідомив у соцмережі головний лікар лікарні ім. Тропіних Леонід Ремига, всі вони постраждали від вибухів петард.

Також Знай.ua писав про те, що в новорічну ніч в Харкові біля одного з житлових будинків піротехнічними засобами був травмований чоловік.