В новорічну ніч в Харкові біля одного з житлових будинків піротехнічними засобами був травмований чоловік.

34-річний місцевий мешканець запускав фейерверк. Втім, спроба виявилася невдалою. Внаслідок розриву піротехніки чоловікові пошматувало обличчя та серйозно пошкодило кисть руки.

Медики змушені були її ампутувати.

Про це повідомляє пресс-служба поліції Харківської області.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Правоохоронці виїхали на місце пригоди і оглянули піротехніку. Постраждалий розповів, що фейєрверк придбав на місцевому ринку.

Зараз поліція проводить перевірку та з'ясовує всі обставини пригоди.

Дивіться відео з місця інциденту у Харкові, де чоловік через феєрверк позбувся частини руки: 18+

Нагадаємо, Петарда відірвала пальці херсонцю: Новий рік запам'ятає назавжди

Після 0:00 в міський травмпункт до лікарні ім. Тропіних Херсона звернелось 2 дівчини з опіками очей і чоловік, якому відірвало 2 пальця. Як повідомив у соцмережі головний лікар лікарні ім. Тропіних Леонід Ремига, всі вони постраждали від вибухів петард.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" З київського вокзалу масово евакуюють людей: відбувається щось страшне

22 грудня о 18:30 в поліцію Києва надійшло анонімне повідомлення про те, що "замінований" Центральний залізничний вокзал на Вокзальній площі у Солом'янському районі столиці. Проводиться евакуація осіб і ретельна перевірка будівлі з прилеглою до нього територією.

Також Знай.uа" писав, що Ніякого свята: в Києві офіційно заборонили феєрверки

У Києві під час проведення Операції Об'єднаних Сил на Донбасі заборонили феєрверки, салюти і використання інших піротехнічних засобів. Офіційна заборона була встановлена Київрадою. Відомо, що дане рішення по столиці було прийнято у зв'язку зі зміною формату операції. Тобто завершенням АТО і початком ООС. Використання феєрверків порахували морально неприйнятним в такий важкий для країни час.

"Усвідомлення того, що проведення розважальних заходів з використанням піротехнічних засобів у той час, коли в Україні проводяться заходи щодо забезпечення нацбезпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації, коли наші співвітчизники продовжують гинути, захищаючи Батьківщину від окупантів, є морально неприйнятним і викликало необхідність у підготовці цього рішення", - повідомляється в офіційному документі.