22 грудня о 18:30 в поліцію Києва надійшло анонімне повідомлення про те, що "замінований" Центральний залізничний вокзал на Вокзальній площі у Солом'янському районі столиці.

Про це повідомляється на сайті поліції Києва.

На місці працюють вибухотехніки, кінологи, патрульні, а також слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Проводиться евакуація осіб і ретельна перевірка будівлі з прилеглою до нього територією.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на складі в Хімічному провулку в центрі Петербурга сталася пожежа на складі з піротехнікою. Події присвоєно підвищений ранг складності, при цьому дані про постраждалих не надходило. Проте мешканців будинків, розташованих на відстані одного кілометра від складу, евакуювали. До місця події направлено пересувна хіміко-радіометрична лабораторія та пожежний потяг. У ліквідації пожежі беруть участь 78 бійців особового складу та 22 одиниці техніки. У мережі з'явилося відео з палаючого складу. На ньому можна побачити, що вогонь торкнувся зберігалася на ньому піротехніку, з-за чого почався неконтрольований салют.

Як повідомляв портал "Знай.uа"у київському ліцеї почалася пожежа. Кадри з пожежею зуміли зняти учні закладу: на кадрах видно, як сильний дим огортає приміщення, однак пожежну сигналізацію не чути. Діти в цей час спокійно прогулюються по поверху. Рятувальники кажуть, що учні все ж були евакуйовані на вулицю. Причиною загоряння став сміття в кабінеті слюсаря. Вогонь загасили ще до того, як прибули пожежники. В інциденті, за попередніми даними, обійшлося без жертв і постраждалих.

"Знай.uа" писав, що у Москві людей евакуювали з будівель всі дев'яти московських вокзалів після вступ анонімного повідомлення про загрозу вибуху. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерело в правоохоронних органах. "Надійшло повідомлення про" замінування "дев'яти вокзалів: Київського, Ленінградський, Ярославського, Курського, Білоруського, Ризького, Свалявського, Павелецького і Казанського, дана інформація перевіряється", - інформують видання