Новорічна ніч не для всіх була веселою і радісною. Щороку на Новий рік трапляються інциденти із травмами. Для декого навіть закінчується фатально.

Після 0:00 в міський травмпункт до лікарні ім. Тропіних Херсона звернелось 2 дівчини з опіками очей і чоловік, якому відірвало 2 пальця.

Як повідомив у соцмережі головний лікар лікарні ім. Тропіних Леонід Ремига, всі вони постраждали від вибухів петард.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялось, хочеш салют - їдь на Донбас: як будуть карати порушників у 2019 році.

Одним із атрибутів новорічних свят вважаються салюти і феєрверки. І якщо навіть до початку воєнних дій не всі українці полюбляли такі розваги, тепер переважна більшість вважає їх недоречними.

Піротехніка – розваги не лише не для дітей, а часто й не для дорослих. Після запуску салюту люди опиняються в лікарнях: хтось через недотримання правил безпеки, інші страждають від неякісних підробок. Є й такі, у кого ці вибухи можуть спровокувати загострення психічних реакцій.

Як повідомляв портал Знай.ua, мер Києва Віталій Кличко взяв участь у церемонії запалювання вогнів на головній новорічній ялинці на Софійській площі у Києві.

Також Знай.ua писав, фаєр-шоу на кістках: поляки хотіли підпалити "візитівку" Львова і жорстоко за це поплатилися.

У Львові Личаківський районний суд оштрафував трьох польських студентів, які намагалися підпалити фаєри і влаштувати акцію на Личаківському цвинтарі. Про це повідомляється на сайті прокуратури Львівської області.