У Львові Личаківський районний суд оштрафував трьох польських студентів, які намагалися підпалити фаєри і влаштувати акцію на Личаківському цвинтарі. Про це повідомляється на сайті прокуратури Львівської області.

Всім трьом доведеться заплатити за 8,5 тис грн.

Інцидент стався 22 листопада, тоді 23, 26 і 28-річний зловмисники вчинили дії, що мали на меті зневажити суспільну пам'ять про померлого, продемонстрували зневажливе ставлення до місця поховання, громадських і релігійних принципів і традицій, без попередження відповідних органів місцевого самоврядування про проведення акції з застосуванням піротехнічних засобів".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вони підпалили два факели на Польському військовому меморіалі у Львові (так званий "Меморіал львівських орлят"), чим створили небезпеку пошкодження або знищення поховань.

Зазначимо, що під час досудового розслідування до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Раніше ми писали, що у Києві на вулиці Межигірській біля метро "Контрактова площа" сталася пожежа. Горіла будівля Міністерства фінансів. НП почалася вранці, о 07:37, про подію негайно повідомили ДСНС, які оперативно виїхали на виклик. У зв'язку з пожежею з будівлі евакуювали людей – їх там перебувало 20 осіб. Про подію повідомляє прес-служба ГУ ДСНС і прес-секретар служби Світлана Водолага. На щастя, обійшлося без жертв і постраждалих – життя людей, що знаходилися всередині, врятувала пожежна сигналізація.

Рятувальники ДСНС також встановили причину пожежі – загорілися кабелі в шахті ліфта.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", київський пиромант поклав око на українську церкву, мотиви буде пояснювати співкамерникам.

Також Знай.uа" писав про те, що у Києві горять авто російських дипломатів, далі - більше.

Також ми повідомляли про чорне дещо заввишки в кілометр – на світ обрушився апокаліпсис, такого ще не було.