У новорічну ніч у Харкові стався трагічний інцидент, пов'язаний з необережним використанням піротехніки.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області.

У повідомленні сказано, що трагічна подія трапилася 1 січня близько 3:10 на вулиці Біблика поблизу житлового будинку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Правоохоронці відзначають, що через власну необережність під час спроби запустити феєрверк 34-річний місцевий мешканець отримав численні рвані рани обличчя та ампутацію кисті.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група Індустріального відділу поліції, експерти та вибухотехніки, які оглянули місце події. Працівники поліції встановили, що дану піротехніку чоловік придбав на ринку.

поліція
поліція

Інформація про подію внесена до Журналу єдиного обліку Індустріального відділу поліції. Проводиться подальша перевірка. Поліцією з'ясовуються всі обставини пригоди.

Нагадаємо, у Львові новорічну ніч зустрічали розкішними салютами і оплесками тих, хто зібрався біля головної ялинки міста.

Новий рік
Новий рік

Про це повідомляє ТСН.

Більшість людей, які святкували Новий рік у середмісті – туристи, однак були тут і львів’яни, які б мали знати, що феєрверки у місті вже кілька років заборонені.

Так, відомо, що одним із постраждалих був житель Самбора, який хотів розважитися, а опинився у лікарні.

лікарня
лікарня

Чоловік позбувся трьох пальців. Каже, що перед святами купив на ринку 5 великих петард по 200 гривень за штуку. Як тільки годинник пробив дванадцяту, почав їх підпалювати. Три петарди вибухнули у небі, а четверта - в руці. Тепер чоловік зізнається, що про піротехніку забув назавжди і якщо стрілятиме у новорічну ніч, то хіба шампанським.

Як повідомляв раніше Знай.ua, перед Новим роком в інтернеті і звичайних магазинах з'являється величезна кількість різноманітної піротехніки.

Також Знай.ua писав про те, що хлопець у новорічну ніч на Рахівщині, що у Закарпатській області, втратив палець на руці, причиною цього став вибух петарди.