В метро Санкт-Петербурга невідомими були розклеєні безліч листівок з зображенням Дмитра Медведева в новорічній шапці, який демонструє два середніх пальця, мабуть, у бік громадян Росії.

Судячи з написів, Медведєв від щирого серця дарує дорогим росіянам нестримне зростання тарифів ЖКГ, підвищення пенсійного віку, підвищення вартості бензину. До інших радісних для росіян подарунків відносяться і зростання цін з ПДВ, а в центрі передноворічного плаката красується напис, який коротко і влучно характеризує всю російську внутрішню політику: "Грошей немає і не буде". Природно, великими літерами написано і привітання з Новим роком, щоб росіяни недовго думали, до чого все це написано.

Медведєв відомий своїми неординарними заявами та вчинками, так що такий вчинок з листівками цілком в його стилі – життя росіян особливо нікого в сусідній країні не хвилює. Незадовго до цього політик підняв на вуха Білорусь, натякнувши на те, що їй пора приєднатися до Росії, грошовою одиницею зробити російський рубль, а також отримати єдиний суд і єдину митницю.

Незвичайну заяву прем'єр-міністр зробив у Бресті, де 13 грудня відбулося засідання Союзного Радміну. Незважаючи на те, що нарада переважно проходило за закритими дверима, чимало інформації просочилося і стала відома журналістам. Обговорювалися торгово-економічні відносини, створення єдиного міграційного простору і військова доктрина Білорусі. Передбачалося і обговорення скасування роумінгу всередині союзної держави.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

З цитат Дмитра Медведєва видно, що ніхто і не думає вивертатися і приховувати свої наміри – політик практично безпосередньо заявляє Білорусі про необхідність приєднання до Росії. В іншому випадку, як заявив прем'єр-міністр Росії, грошей Лукашенко більше не побачить.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що київські поліцейські безжально побили жінок у столичному метро.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у метро Варшави відбулася масова бійка за участю поляків і українців, яка привела в жах людей, що опинилися поблизу.

Також "Знай.uа" писав, що Санкт-Петербург здригається від численних вибухів піротехніки.