Закінчуються святки, а тому потрібно бути дуже обережними. Вважається, що нечисть виходить на вулиці, щоб зіпсувати людям настрій і наробити якомога більше зла у цей день. Остерігайтеся сварок, негативних емоцій і людей, які провокують вас. Не беріть участь в небезпечних авантюрах, довгу дорогу теж краще відкласти.

Особливу силу сьогодні має будяк, який на Фекліста прийнято зашивати в ладанку. Вважається, що ця рослина може вилікувати хвороби, відігнати бісів і зберегти здоровою і живою домашню худобу. В кожну кімнату покладіть гілочку. Але особливою силою володіє чортополох з київських полів. Були навіть жінки-переходниці, які приносили чортополох і вощенки з нього. Навіть є повір'я, що можна прогнати чорта шишками будяка, якщо кидати їх у нього.

Зосиму вважали покровителем бджіл, пасічників і бортників. Тож їм сьогодні потрібно перевірити вулики, окурити їх. Обов'язково потрібно з'їсти хоча б трохи меду або медовий пряник. Можете також помолитися святому.

Також сьогодні є особливі ворожіння для дівчат, які хочуть вийти заміж вони можуть дізнатися, чи вийде це в цьому році і чи будуть правдиві всі святочні ворожіння. Для цього всього лише треба вийти у двір і подивитися на небо праворуч. Якщо перед вами Велика Ведмедиця, то вам пощастило, всі ворожіння правдиві. Але якщо Чумацький шлях, то доведеться ще рік почекати.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Крім того в цей день варто приділити більше уваги своїй половинці. Якщо ви сумніваєтеся в чиємусь відношенні до вас, попросіть його полити кімнатну квітку. Якщо рослина зів'яне, то вас як мінімум недолюблюють, а якщо росте далі, то нема чого побоюватися.

Вважається, що люди, які народилися у цей день часто не бачать істини і всієї картини, тому що бояться і сумніваються. Їм потрібно носити гранат і лазурит.

Раніше Знай.ua писав, останній мольфар передбачив долю України, а його боявся сам Янукович.

Нагадаємо, як і на чому зможуть підзаробити прості українці під час виборів 2019.

Як повідомляв портал "Знай.ua", варто відзначити, що Росія може влаштувати кровопролиття і провокації в церквах через отримання Україною Томосу про автокефалію.