У середу, 16 січня, вранці в Харкові стався напад на поліцейського із застосуванням вогнепальної зброї, про що йдеться в сюжеті ТСН.

Як стало відомо, інцидент стався о 07:30 у дворі звичайної багатоповерхівки. 39-річний поліцейський вийшов зі свого під'їзду для того, щоб вигуляти собаку. На розі будинку до нього підійшли двоє невідомих, після чого спочатку завдали удар, а потім почали стріляти. Після нападу зловмисники сіли в машину і покинули місце злочину.

З пораненнями голови і шиї потерпілого доставили в лікарню, на даний момент він знаходиться у важкому стані. Лікарі поки уникають давати якісь прогнози, а пошуком нападників займається поліція. Машина злочинців потрапила на камери відеоспостереження – у Харкові оголосили план перехоплення.

За словами начальника ГУНП в Харківській області Олега Бех: "Вони втекли на темно-синьому автомобілі Daewoo Lanos".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У повідомленні йдеться про те, що потерпілий – офіцер департаменту карного розшуку. У поліції нічого не розповідають щодо його професійної діяльності, які справи останнім часом вів та чи отримував погрози. Крім того, в будинок, де стався замах, він переїхав недавно, не встиг познайомитися з сусідами. За словами однієї з мешканок: "Це новий у нас мешканець, я не знайома з ним, і навіть не знала, що у нас поліцейський живе в домі".

Правоохоронці дотримуються версії про замах на життя копа, яке здійснено через його професійну діяльність. У себе на сторінці в соціальній мережі заступник голови національної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що слідству вже відомий замовник нападу.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що представник столичної поліції зганьбилася, коли прокоментувала напад на чоловіка і заявила, що особи нападників не встановлені, хоча все зовсім навпаки.

Як повідомляв портал "Знай.uа": поліція опублікувала відео з місця побиття відомого українського співака і повідомила, що особи нападників встановлені.

Також "Знай.uа" писав, що стало відомо про причини вбивства мера Гданська.