З Харкова буде літати новий авіарейс у Баку (Азербайджан).

Харківський аеропорт

Наймолодшим в світі капітаном авіалайнера стала 26-річна британка

Замовлення квитків вже можливе на сайті компанії-перевізника Buta Airways.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Популярний авіарейс з Києва під загрозою: загадкова ситуація з квитками. Ryanair не пояснює ситуацію з квитками на рейс до Афін

Рейси здійснюватимуться з 3 травня по п'ятницях та вівторках.

Вартість квитків стартує від 30 доларів.

Нагадаємо, економимо вдвічі: досвідчені туристи підказали, як придбати дешеві авіаквитки.

Існують онлайн-сервіси, так звані авіа-агрегатори, які збирають усі актуальні дані всіх перевізників воєдино.

Завчасне бронювання

Найкращі пропозиції компанії виставляють заздалегідь. Більшість авіакомпаній різко підвищують ціни, як тільки вони продають достатньо місць на рейсі. Найдешевші квитки, як правило можна придбати за 5-7 тижнів до подорожі.

Акції та спеціальні пропозиції

Багато перевізників пропонують фіксовані акції, але бувають і зовсім несподівані. Щоправда такі квитки розбираються миттєво. Щоб бути в курсі подій, варто підписатися на розсилку новин від авіакомпаній.

Як повідомляв "Знай.uа", які українські авіакомпанії виявилися найбагатшими. Рейтинг очолила компанія МАУ.

За підсумками 2015 р. 20-ка найбільших українських авіакомпаній отримала 22,8 млрд грн доходу і 104,5 млн грн чистого прибутку.

Також "Знай.uа" писав, про авіа-етикет: вчимося літати красиво.

У подорожі завжди хочеться отримати максимум задоволення, в тому числі і від авіаперельоту. Але часто псується настрій від не надто приємних попутників. Якщо не хочете, щоб про вас сусіди по салону розповідали потім друзям страшні історії, достатньо лише дотримуватися простих правил поведінки під час польоту.

Сформулювати правила авіа-етикету нам допомогла директорка туристичної компанії "Пілот" Олена Корчинська. Отже, перш ніж бронювати авіаквитки, засвоїмо правила поведінки на борту літака.