Що категорично не можна робити в день Тетяни:

  • Сваритися і лихословити, погано думати про інших людей і замишляти зло. День потрібно провести миролюбно і доброзичливо. Так казали наші предки.
  • Не можна зустрічати свято у безладі. Будинок повинен бути прибраний і чистий. Якщо не хочете прибирати вранці, то варто подбати про це з вечора.
  • Не можна відмовляти тим, хто потребує, ні в якій допомозі, тому що самі потрапите у велику біду.

Що потрібно сьогодні зробити:

Працювати сьогодні можна, заборони на це немає. Є також звичай випікати коровай і давати по шматочку кожному члену сім'ї. Але зазвичай такий коровай виготовляли спеціально для тих, кого звуть Тетяна. По ньому можна було передбачити їх долю. Якщо коровай вийшов гладеньким і без вад, то весь рік буде спокійним і вдалим, а якщо потріскався, то дівчину чекають випробування. Якщо ж коровай пригорів, то цьому навіть раділи, скоринку віддавали Тетяні, а це означало, що вона готова прийняти все, що піднесе їй доля.

Якщо хочете скоро вийти заміж, то не знайомте свого обранця у братом і батьком, а якщо навпаки хочете приманити когось, то приготуйте половичок і покладіть його перед дверима. Хто витре об нього ноги, той і стане у вашому будинку частим гостем.

Студенти можуть сьогодні загадати бажання, яке пов'язане з навчанням і воно збудеться, якщо дотримуватися всіх правил. Потрібно знайти найвище місце і коли його освітить сонце, вимовити своє бажання. Це допомагає отримати диплом, закрити сесію і просто добре здати іспит або залік.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім повної відмови від читання конспектів і спроб забезпечити собі сильне ранкове похмілля (все це обіцяє удачу) є ще одне цікаве повір'я. Вночі потрібно висунутися у вікно, махати заліковкою і голосно-голосно прокричати: «Шара, прийди!». Якщо перехожий відповів вам «Вже в дорозі», але саме перехожий, а не студент, то вас теж буде чекати успіх і можете навіть не вчити нічого.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.uaЗнай.иа повідомляв про те, що археологи натрапили на криваву спадщину Сталіна, вміст схованки шокував світ.