Відомий релігієзнавець з Донецька Ігор Козловський два роки провів у полоні бойовиків “ДНР”. Чоловік поділився спогадами, як терористи вибивають “зізнання” з полонених українських бійців. Про це йдеться у матеріалі ТСН.

Козловський розповідає, що терористи використовують перевірену тактику – спочатку тортури, потім кажуть жертві, що вона не потрібна своїй Батьківщині.

“Можуть говорити, що ти нікому не потрібен. Ніхто твоєю долею не цікавиться. Україна про тебе забула. Ніхто ніяких рухів не робитиме, щоб звільнити тебе звідси”, – пригадав вчений.

Козловський переконаний, що головний елемент цієї тактики – ізоляція від будь-якої інформації. Однак він помітив й іншу цікаву деталь.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

“Це щось нове. Це пошук нових меседжів. Мовляв, у нас є держава, де все розвивається гармонійно, де всім національностям раді”, – зазначив релігієзнавець.

Головне, каже Козловський, не повірити в те, що свої тебе вже не чекають.

Нагадаємо, полонений моряк розповів про дикі умови окупантів: катування крижаною водою і повна ізоляція.
Терещенко міститься в старому корпусі СІЗО, де немає гарячої води і не працює телевізор, а поруч сидить мусульманин, який не говорить по-російськи.

Як повідомляв "Знай.uа", українці в ПАРЄ закрили "зливний бачок" путінській пропагандистці.

Скандально відома російська пропагандистка Ольга Скабєєва вПАРЄ намагалася спровокувати українських депутатів наскандал.

Також "Знай.uа" писав, що поранених українських моряків вирішили кинути в СІЗО: адвокати масово б'ють на сполох.

Відзначається, що російська влада прийняла рішення про переведення зі спеціальної лікарні до медчастини СІЗО "Лефортово".