У мережі показали жахливий стан окупованого Донбасу. Блогер “БыльБылева” в Twitter розмістив фото, на якому центр міста просто завалений сміттям.

Блогер опублікував запис з донбаської групи “Подслушано Донецк” із забороненої в Україні соцмережі “Вконтакте”.

“Жесть як є! Центр міста. Чергове звалище між 14-ю школою і 137-й дитячим садом. 27.01.2019 р.”, – йдеться у повідомленні автор.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На фото можна спостерігати гори сміття, так наче це звалище, а не центр сучасного міста – Донецька.

Користувачі активно коментують світлину: "Вчора благопоучно вдарився на порозі під’їзду. Головою об сходи. Сипали на ура, а лід з порогів прибрати не треба?", " Ну у вас же хунта, замерзание, голодание. Не сравнивайте с банановой, но процветающей республикой))".

Нагадаємо, людські рештки і козацькі хрести: моторошна знахідка в смітті поставила на вуха українське місто.

Напередодні в Миколаєві на Тернівському кладовищі під час прибирання несанкціонованої звалища працівники комунального підприємства "Миколаївська ритуальна служба" виявили людські останки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", влада "віддячила" пораненим українським героям житлом на смітнику.

Черкаським ветеранам АТО на довгі прохання все ж видали землю для будівництва своїх будинків. Але з однією поправкою - ця земля знаходиться на звалищі. Про це передає Telegram-канал "Зрада чи перемога".

Також портал "Знай.uа" зазначав, що другий Чорнобиль: Донбасу загрожує ядерний апокаліпсис.

Користувачі соцмереж обговорюють плани соратників бойовиків зупинити відкачування води з шахти "Юнком" в Донецькій області і приходять до думки, що Донбас чекає екологічна катастрофа.