В Україні шириться скандал навколо моторошної історії 20-річної студентки Ірини Дворецької, тіло якої знайшов її власний батько в лісосмузі, а перед цим нібито її висадив на мороз водій маршрутки. У дівчини не було з собою 25 гривень, щоб оплатити проїзд. Пізніше поліція з'ясувала, що водій не причетний до події, і конфлікту між ним і дівчиною не було, підтвердили пасажири маршрутки.

Тепер, як пише видання «Фраза», родичі загиблої розповіли свою версію того, що сталося.

Дідусь студентки ‒ Йосип Мельник ‒ розповів журналістам, що Ірина приїхала додому в село на різдвяні канікули, в час як її мати перебувала в лікарні Олевська з на важку форму запалення легенів. У вівторок, 8 січня, її маму повинні були перевозити з Олевська Житомир. Ірина хотіла її супроводжувати і саме тому поспішила на маршрутку в 4 години ранку, щоб встигнути райцентр до відкриття лікарні.

У свою чергу, сестра загиблої ‒ Дворецька Наталія ‒ розповіла, що в ніч на Різдво Ірина допізна була з друзями. Молодь веселилася, колядувала хатах, можливо, випивали. За її словами, в дорогу до мами сестра збиралася похапцем ‒ так, що забула вдома гроші на проїзд. Кондуктор, яка сиділа в автобусі біля водія, пустила дівчину в салон, машина рушила. А коли Ірина виявила, що не може заплатити 24 гривні за проїзд, водій грубій формі наказав їй висаджуватися з автобуса.

«Хай би він до села сестру довіз, висадив б там, де люди... ‒ зазначила Наталія Дворецька. ‒ А також ж ‒ нікого навколо, машини нашим дорогам в таку рань не їздять».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За її словами, до рідного села, з місця висадки автодорозі йти більше 5 кілометрів, а стежиною через ліс ‒ всього 1,5 кілометра. Вирішивши зрізати шлях, Ірина звернула з дороги і загинула від холоду, потрапивши в лісі в крижану воду

Нагадаємо, страшна смерть студентки на Житомирщині: нові подробиці у справі про людську байдужість.

Напомним, на Житомирщині правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 20-річної студентки Анни Голубенко.

Як повідомляв "Знай.ua", на Житомирщині 20-річна дівчина замерзла насмерть, у студентки не було 25 гривень на проїзд, тому водій вирішив висадити її морозної ночі серед траси. "Знай.ua" писав, на Харківщині жінка випадково втопила у ванній 2-річну дочкаі спробувала накласти на себе руки.