На Житомирщині 20-річна дівчина замерзла насмерть. У студентки не було 25 гривень на проїзд, тож водій вирішив висадити її морозної ночі серед траси.

Інцидент стався в Олевському районі Житомирської області. Правоохоронці не поспішають розслідувати справу. Про це інформують місцеві ЗМІ.

"Дівчина о 4 годині ранку їхала до м. Олевськ, де у лікарні знаходилась її мати. Проте по дорозі з’ясувалось, що студентка забула взяти гроші. Дівчина благала водія не виганяти її та пропонувала йому залишити у заставу мобільний телефон, проте він вирішив її висадити посеред траси в морозяну ніч. Відомо, що студентка пішла у лісосмугу, де заблукала та загинула. Тіло дівчини знайшов її батько", - цитують слова місцевого активіста Олександра Ігнатьєва.

Факт смерті дівчини від переохолодження підтвердили і в поліції.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Між селами Перга та Рудня Хочинська у лісовому масиві було виявлено тіло дівчини, 1998 р.н. За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала через переохолодження внутрішніх органів. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, триває перевірка обставин. Про зникнення дівчини до поліції повідомив староста села Рудня Хочинська 8 січня. Знайшов її батько, лісник, 10 січня", – розповіла речниця місцевої поліції Алла Ващенко.

Загиблу дівчину звати Ірина Дворецька. Вона була студенткою IV курсу Новоград-Волинського медичного коледжу. ЇЇ характеризують, як добру та чуйну людину.

Тепер громадські активісти вимагають від правоохоронців покарати горе-водія маршрутки, через якого і загинула 20-річна дівчина. Проте зазначають, що поліція й досі не опитала очевидців трагедії.

Нагадаємо, донька кримінального авторитета влаштувала зону в школі: б'є дітей, відбирає телефони.

Як повідомляв Знай.uа жорстока парочка українських заробітчан влаштувала криваву баню в Польщі.

Знай.uа писав, кияни отоварювалися разом з трупом охоронця: жахливий інцидент зняла камера.