28 січня у Харківській області 3-місячний житель села Мілове отруївся нітратами, що призвело до непоправних наслідків.

На даний момент харківські лікарі Інституту загальної та невідкладної хірургії борються за життя 3-місячного жителя села Мілове. Медики діагностували у дитини отруєння нітратами.

Виявилося, що батьки приготували синові кашу на воді з колодязя.

Після того, як вода була спрямована в лабораторію на дослідження, виявилося, що норма вмісту нітратів у ній перевищена в 8 разів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зазначимо, що під час обстеження у дитини також виявили вроджений порок серця. На даний момент хлопчика готують до операції. Інцидент кваліфікували як "злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною".

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про чудовисько, а не матір: Одеса шокована вчинком садистки по відношенню до свого немовляти. В Одеській області затримали істоту, яку навіть з великою натяжкою не можна назвати матір'ю. Ця жінка вбила своє чотиримісячне немовля – вона просто задушила свою дитину. На допиті у слідчого мати спочатку брехала, розповідаючи, що просто поклала синочка спати, а на ранок знайшла мертвим, проте пізніше заявила, що просто закрила сина рот рукою, щоб він не кричав, так як вгамувати немовля було неможливо.

Як повідомляв "Знай. ua", офіцер нагодувала грудьми чужу дитину: реакція її начальства вражає. Нетиповий випадок стався в Буенос-Айресі. Офіцер поліції Селесте Айяла була на чергуванні, коли туди привезли немовля, яке вилучили з неблагополучної сім'ї. Малюк почав плакати і жінка прийняла несподіване рішення.

Також "Знай. ua" писав, що приспала немовля горілкою: горе-матері загрожує довічне.

42-річну жінку звинувачують у навмисному вбивстві. Дитина померла через те, що вона нагодувала її алкогольною сумішшю. Киянка, яка напоїла свою дев'ятимісячну дитину алкоголем, піде під суд.