Жителі Криму поскаржилися на режим, який влаштували російські окупанти. Зараз на півострові лежать гори сміття та панує повна розруха.

Так у соціальній мережі Twitter на сторінці блогера RoksolanaToday& Крим з'явилися красномовні знімки, які свідчать про це.

"Багато хто говорить - при Україну було краще - переживає понаїхали з Кемерово. І так - це правда", - йдеться в дописі.

Відповідні фото були зроблені у курортному місті Керч. Раніше повідомлялося, що в Криму назріває проблема зі сміттям, яка може стати катастрофою. Зокрема у Керчі перестали вивозити сміття. Російські окупанти заявили, що за це почнуть штрафувати комунальні служби.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Все місто потонуло в руїнах, смітті і бруду", - написав один з жителів півострова.

На деяких центральних вулицях міста відходити почали складати прямо на пішохідних зонах. Найбільше сміття зосереджено біля ринку Керчі. Воно лежить просто поряд з торговими рядами. Проблема характерна для всього півострова.

Відомо, що в РФ відстрочили "сміттєву реформу", що може призвести до колапсу з утилізацією сміття і зростання соціальної напруженості.

Нагадаємо, що кримчани, які раніше активно підтримували анексію Криму і політику Володимира Путіна, заговорили про нову катастрофу, яка повисла над півостровом. Тепер агресивні дії їм не здаються такими вже корисними і потрібними.

Як повідомляв "Знай.ua", відновлювати Північно-Кримський канал на окупованому півострові не має сенсу без подачі води з України. За планом окупантів, саме відновлення цього каналу мало врятувати Крим від посухи.

Раніше "Знай.ua" писав, російські окупанти прагнуть заселити на постійне проживання жителів Сибіру в анексований півострів Крим.