Хлопець 2001 року народження пішов з дому 3 лютого в Дергачівському районі Харківської області і досі не повернувся. Про це повідомляє прес-служба облуправління поліції.

Прикмети Олександра Осадченко: зріст близько 160 сантиметрів, худорлява статура, світло-русяве волосся, зелені очі.

Перед зникненням підліток був одягнений в сіру куртку, сині джинси і чорну шапку, на ногах - жовті замшеві черевики.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

З собою у нього був рюкзак.

Правоохоронці просять усіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження молодої людини, звернутися до них по телефону (05763) 2-08-88 або будь-яким іншим зручним способом.

Нагадаємо, 30 січня стало відомо про зникнення 18-річної студентки Національного медичного університету ім. Богомольця Мукаддас Насирлаева. Як з'ясувалося, дівчина наклала на себе руки, стрибнувши з моста Патона.

Як повідомляв портал "Знай.uа", звільнений з полону Ігор Яковенко почав заїкатися після страшних тортур терористів Донбасу. Українець розповів, що йому довелося пережити в полоні бойовиків на сході країни.

Таож "Знай.uа" писал, що Анатолій Поляков дев'ять місяців провів в застінках "ЛНВ". 44-річний росіянин Анатолій Поляков, колишній бранець терористів "ЛНВ", який сьогодні очолює Українську асоціацію військовополонених", рассказал, які він пережив жахи у полоні.