На Виноградарі пенсіонери мало не побилися, расхвативая прострочені продукти зі сміттєвого бака біля магазину "Велика Кишеня".

Баталія розв'язалася через продукти, у яких закінчився термін дії.

Запис виклав Олександр Осовик в Telegram-каналі KyivLIVE.

"Кожен виживає, як може", - йдеться в повідомленні до відео.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", діючий президент Петро Порошенко стверджує, що причиною бідності українців є війна з Російською Федерацією, а також те, що Росія закрила для України свої ринки. В ефірі одного з телеканалів він підкреслив, що на власні очі побачив, які проблеми хвилюють українців після 18 поїздок в різні регіони України. "Більшість людей на сьогодні не живуть, а - виживають", - заявив гарант. Також він додав, що канадська економіка миттєво б рухнула, якби США закрили свої ринки для товарів з Канади. Варто нагадати, що Порошенко активно піариться на отриманні автокефалії української церквою, чим викликав обурення з боку деяких політиків.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що український журналіст і блогер Денис Казанський, який виїхав з окупованого Донбасу, продовжує відстежувати ситуацію за лінією розмежування. Не так давно він порівняв зарплати в тимчасово окупованому Донецьку і на підконтрольній українській владі території, про що блогер написав на своїй сторінці в Тwitter. Казанський стверджує, що там, де править "русскій мір" люди отримують за свою працю гроші. Як приклад журналіст порівняв заробітну плату водіїв в Краматорську і Донецьку. Згідно з результатами, в Україні водії громадського транспорту отримують зарплату в два рази вище.

Крім того, як повідомляв "Знай.ua", в Україні насправді налічується чимало позитивних законів, тільки біда в тому, що не всі з них виконуються. Іноді простого пенсіонера можуть кинути до в'язниці на солідний термін, а при цьому ті, хто користується посадою у власних інтересах, можуть з легкістю уникнути покарання. По крайней мере, так вважає юрист Михайло Шнайдер.