Скандальний соратник Януковича, екс-регіонал Олег Царьов розповів, яке майбутнє чекає так званий проект "Новоросія" після президентських виборів в Україні.

Відповідний прогноз Царьов озвучив для російських ЗМІ.

"За моїми даними, в Москві до вчорашнього дня існували сценарії дій по Донбасу на випадок того, що президентом України оберуть Юлію Тимошенко і на той випадок, якщо президентом залишиться Петро Порошенко. Залежно від цього передбачалася, що наполегливість щодо виконання мінських угод буде вищою або нижчою", - каже Царьов.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За його словами, до останнього часу Кремль не мав жодних сценаріїв на випадок, якщо на президентських виборах в Україні перемогу здобуде Анатолій Гриценко чи Володимир Зеленський. Царьов підкреслив, що навіть при наявності такого сценарію Росія не повинна розраховувати, що Гриценко або Зеленський будуть готові до укладання компромісних домовленостей по Донбасу.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Царьов нагадав, що раніше Зеленський говорив про те, що буде домовлятися по південному сході України, однак це були всього лише слова, і насправді у цього кандидата немає чіткої програми. Крім того, колишній соратник Януковича підкреслив, що він не виключає перемоги Порошенка на майбутніх виборах.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Одночасно з цим він додав, що Порошенку вдасться переобратися на другий термін тільки в разі масових фальсифікацій на виборах.

Нагадаємо, колишній народний депутат від Партії регіонів та екс-лідер вигаданої кремлівськими політтехнологами "Новоросії" Олег Царьов зізнався, що Росія зазнала фіаско в Україні.

Він додав, що незабаром військові дії можуть переміститися на територію анексованого Криму.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандальний втікач-регіонал Олег Царьов, який зараз проживає в Росії, різко висловився на адресу Путіна та політики РФ по відношенню до України. Більше того, він назвав президента РФ аутсайдером, який втратив Україну через невдалий геополітичний підхід.

Також Знай.ua писав про те, що скандально відомий екс-регіонал Олег Царьов"обгидив" президента Російської Федерації Володимира Путіна на конференції в Москві.