У неділю, 10 лютого, російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, зокрема тричі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Під час бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. Підрозділи придушували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Таку інформацію повідомили у прес-центрі ООС.

За даними розвідки, 10 лютого одного окупанта знищили і двох поранили.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися: із мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів – у районі міста Авдіївка; із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – у районі населеного пункту Опитне; із мінометів калібру 82 мм – поблизу села Гнутове; зі стрілецької зброї – поблизу міста Красногорівка.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зведення станом на 07:00 11 лютого 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 10 лютого російські окупаційні...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 10 februari 2019

У повідомленні йдеться, що у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції українських військових: з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – двічі поблизу селища ПІВДЕННЕ; з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – в районі села КРИМСЬКЕ; з великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту СТАРИЙ АЙДАР; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту СВІТЛОДАРСЬК.

"В ході бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів", - додають у повідомленні.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, про подробиці усунення путінського прихвосня Гіві: журналіст розповів про подвиги українських спецслужб.

Як повідомляв портал "Знай.uа": бойовики струсонули Донбас новітньою зброєю: у хід пішов лазер.

Також портал "Знай.uа" писав, що Керченський міст очікувано розвалюється, унаслідок чого російську техніку відтепер переправляють за допомогою порома.