Зовсім скоро відбудеться прем'єра нового фільму від творців "Володаря перснів". Цього разу глядачів порадують фільмом-історією про життя письменника Толкіна. Відомий він письмом в жанрі високого фентезі. До речі, він і є автором "Володаря перснів". Його літературному успіху передувало раннє сирітство, статус шкільного ізгоя, військова служба і єдина на все життя любов.

Американська компанія з виробництва кіно Fox Searchlight опублікувала тизер-трейлер біографічного фільму. Цікаво, що стрічка розповість про життя культового письменника, починаючи з його юнацьких років. Відомо, що у шкільні роки він був ізгоєм і шукав собі друзів, кохану дівчину серед таких же людей. Але все змінилося тоді, коли почалася Перша Світова війна. Тоді Толкіну і його друзям довелося пройти чимало випробувань.

Відбудеться прем'єра культового фільму 10 травня 2019 року.

Нагадаємо, українські фільми оцінили в Європі. Дві кінокартини вже були показані на кінофестивалі в Каннах. Також деякі з них можуть отримати престижну премію світу. До речі, лише один фільм у 2014 році отримав високу нагороду Європейської кіноакадемії.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, в Києві пройшла прем'єра кінострічки про Василя Сліпака. Документальний фільм "Міф" про уродженця Львова з досить світовим ім'ям, який поміняв сцену Парижа на донбаські окопи, презентували в кінотеатрі "Україна". Над нею працювали більше року. Бюджет фільму склав півтора мільйона гривень, шістсот тисяч з них сплатило Держкіно.

Знай.uа також писав, що зірки світового кіно були на різних заходах в нарядах від українських дизайнерів.