Львів, зустрічай оманливе сонце! Згідно прогнозу погоди на вихідні, 23-24 лютого, у Львові буде світити сонечко. Але, температура повітря буде коливатися в межах мінуса.

Завтра, 23 лютого, на вулицях Львова буде достатньо холодно. Вранці температура буде від шести до восьми градусів нижче нуля, але буде ясно. Вдень буде трохи тепліше - від двох до трьох градусів нижче нуля. Вночі стовпчик термометра опуститься до семи градусів холоду.

До речі, в народі кажуть, якщо 23, 24, 25 лютого на деревах буде іній, то все літо буде "мокрим".

У неділю, 24 лютого, погода особливо не зміниться. Зранку очікується мінус чотири градуси, вдень буде нульова температура, а вночі стовпчик термометра покаже мінус шість. Незважаючи на те, що на вулиці буде холодно, опадів не очікується.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Не знаєте чим зайнятися на вихідних? Ми поділимося варіантами.

Так як опадів у ці дні не буде, пропонуємо вам здійснити пішу прогулянку. По-перше, корисно подихати свіжим повітрям. По-друге, відмінне кардіо. По-третє, купа фотографій в снігу (він же ще не встиг перетворитися у воду?).

Можна провести всі вихідні з родиною за переглядом то мультиків, то фільмів. Цей варіант більше підійде для тих, у кого є дітки. А можна взагалі піти з дітками в планетарій, закритий зоопарк, дельфінарій, аквапарк і придумати безліч інших розваг.

Для молоді теж є пропозиція. Можна відправитися на класне паті і відірватися по повній. Це свого роду розрядка після важких трудових буднів. Також можна сходити на якийсь концерт, в кінотеатр на прем'єру або якийсь молодіжний заклад.

Пам'ятаєте! Щоб ви не робили, головне - отримувати від життя позитив!

Нагадаємо, у Львові очікуються сильні опади. Можливо, українське місто перетвориться в Лапландії.

Як раніше повідомляв Знай.uа, боксер Олександр Усик передав українцям вітання зі сніжної Лапландії.

Знай.uа писав, відомий український боксер Олександр Усик пробіг марафон в Лапландії. Він підтримує форму завжди і скрізь.