Мешканка Тернополя вирушила в гори Карпат, щоб насолодитися неймовірними зимовими пейзажами, відчути запах смерек і просто помріяти на вершинах, але чекало її там не тільки це.

В горах Карпат жінка натрапила на дерево, з якого звисали бавовна і десятисантиметровий чвар волосся. Супроводжуючі жінки розповіли, що бізони і ведмеді в цих місцях не водяться. Можливо, пробігла козуля. Але жінку вразив довгий чвар волосся. Вона припустила, що натрапила на сліди снігової людини.

Жінка про свої здогади нікому не розповіла, бо боялася реакції інших. Адже всі знають страхітливі історії про сніжну людину, яку не можна спіймати.

Варто відзначити, що люди, які практично живуть в цих горах, неодноразово розповідали, що бачили це чудовисько. Більше того, науковці спеціально приїжджали в ці краї, щоб знайти Йєті. Цікаво, що вчені так і не підтвердили факт існування Йєті, але і не спростували. Невже це таємниця покрита мороком? Погодьтеся, адже незаперечних доказів існування снігової людини просто немає.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Насправді, цілком зрозуміло, чому стільки років ходять легенди. Людям треба у щось вірити, особливо коли вони вірушають у такі подорожі. Тільки уявіть засніжені гори, безлюдно, ліс, ви і десь поруч Йєті. Таким чином, старожили просто намагаються надто вразливим людям полоскотати нерви.

До речі, жінка шукала-шукала, шукала-шукала, але так і не знайшла снігової людини, тільки даремно наводила страх.

Нагадаємо, вчені досліджували генетичні клітини снігової людини. Хочете дізнатися, чи існує Йєті насправді?

Як раніше повідомляв Знай.uа, подружня пара зі Сполучених Штатів Америки сфотографували снігову людину. Кадри зі швидкістю вітру розлетілися по всій мережі.

Знай.uа писав, чоловік зняв на камеру Йєті. Він подумав, що натрапив на ведмедя, але сховавшись за деревом, побачив снігову людину. Він каже, що Йєті був схожий на горилу.