Що не зробиш заради кохання, а особливо в пориві пристрасті? Так, львів'янка погодилася зняти домашнє відео, про що потім дуже пошкодувала.

Жили-не тужили. Ось так почалася ця історія. Три роки тому, в 2016 році, львів'янка погодилася на привабливу пропозицію чоловіка зняти домашнє німецьке кіно. Простіше кажучи, порнофільм.

Згідно з опитуваннями, практично половина населення України знімає домашнє порно. І роблять вони це не з метою, щоб їм хтось-то позаздрив або щось подібне. Зовсім ні. Більш того, навіть психологи рекомендують парам, у яких проблеми з інтимним життям, зняти сексуальну дію на камеру, а потім разом подивитися і визначити, кому що не вистачає і що хотілося б змінити. Так що така практика дійсно існує і це не вульгарщина.

Що стосується даної подружньої пари, то вони назнімали ролик на 130 секунд, а це дві хвилини і двадцять секунд. Начебто короткометражка, але все одно щось пішло не так.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що через якийсь час подружжя прийняло рішення розлучитися. Скоріше за все, чоловік був проти такого повороту подій і вирішив помститися колишній дружині. До речі, він відправив цей порнографічний ролик кільком людям. За допомогою спеціального додатка, чоловік розділив відео на кілька фрагментів, один з яких відправив дружині, а решта своїй знайомій.

У зв'язку з даним інцидентом, було відкрито кримінальне виробництво за частиною першою статті сто вісімдесят другої Кримінального кодексу України. А також йому інкримінують частину третю та частину другу статті триста першої. На даний момент меснику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, американське радіо проінструктувало власників дитячого порно.

Як раніше повідомляв Знай.uа, стало відомо про найкращі пози в сексі для зняття стресу. Це важливо знати всім.

Знай.uа писав, психологи розповіли, як формуються близькі відносини. Спершу секс чи любов? Якщо ви не знаєте відповідь на питання, то обов'язково прочитайте це.