Українська співачка та переможниця Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2019" Maruv розповіла, як оцінює свій номер та порівняла себе з Мадонною.

Співачка не вважає власний номер розпусним та заявляє, що на сцені Нацвідбору не показувала стриптиз, пише видання "КП".

"Я нічого не зробила з того, що було дозволено Мадонні 30 років тому. Грань між розбещеністю і еротизмом тонка, вона в голові кожної окремої людини. Знаю точно одне - це було красиво! До речі, Данилко не порівнював номер зі стриптизом. Ви хіба не помітили, що я, коли вийшла одягнена, так і залишилася в одязі? До обговорення номера з НТКУ справа не дійшла", - заявила співачка.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Виконавиця також зазначила, що не підписала контракт щодо участі у Євробаченні від України через ряд причин. Про заборону гастролей в Росії не йшлося, MARUV виділила великі штрафи в разі порушень умов догову та обмеження у свободі слова.

"Предметом суперечок були умови, згідно з якими я зобов'язана виконувати будь-які вимоги НГТУ, величезні штрафи, обмеження у вільному спілкуванні з пресою і вираженні своїх думок. Брали участь моя команда і представники НТКУ", - розповіла MARUV.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Співачка висловила подяку своїм критиків після скандалу з Нацвідбором: "Спасибі за мотивацію, ваша критика підстьобує мене в бажанні самовдосконалюватися і розвиватися".

Варто зазначити, що шанувальники переможниці Національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2019" Maruv, створили на сайті Сhange.org петицію з вимогою дозволити виконавиці виступати на цьому конкурсі.

Петиція була адресована Європейській мовній спілці (EBU), який виступає організатором "Євробачення-2019". Створили цю петицію 25 лютого, і за станом на 13:00 26 лютого, підписи під нею поставили більше тисячі людей.

Нагадаємо, що Сергій Лазарєв закрутив роман із Лорак перед поїздкою на Євробачення 2019.

Як повідомляв "Знай.ua", Іван Дорн підтримав MARUV на Євробаченні 2019: давно не чули і ось знову "нє постеснялся".

Також "Знай.ua"писав, що Притула пояснив, чому MARUV не їде на Євробачення 2019.