Відео, яке зняли жорстокі діти вмить розійшлося по соціальним мережам. А те, що школярі вирішили невинним жартом, закінчилося довгою бесідою з поліцією і штрафом для їх батьків.

Те, що відбувалося до того моменту, як почалався запис –невідомо, але що творили підлітки виходить за рамки вседозволенного. Про це повідомляє "Інформатор".

Діти замахувалися ногами, словесно ображали і провокували на відповідні дії дідуся. Дівчата нападали на старого, який ледве пересувався, спираючись на паличку. Спочатку пенсіонер намагався протистояти, але після –вийшов з себе, схопив камінь і замахнувся в бік школярів.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще

Все закінчилося без образ, травм і звернень до медиків. Через кілька годин після цієї ситуації запис потрапив в Інтернет і на цю ситуацію звернули увагу керівництво школи і поліція. Протягом несколких годин особистості всіх "задирак" були встановлені. З усіма окремо поспілкувалися працівники ювенальної превенції. Після цього виписали їх батькам штраф вп частини 3 статті 185 Купап – невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків по вихованню дітей. Дідусь ж, у свою чергу, писати заяву на школярів не став.

Нагадаємо, що били нещасного дідуся: скандал із санітарами-нелюдами отримав трагічну розв'язку, люди в люті.Літній пацієнт російської психоневрологічної лікарні №5, над яким знущалися санітари, помер.

"Знай.uа" повідомляв, що били ногами і тапками: санітари натовпом знущалися над беззахисним дідусем.Про це пише 74.ru. У лікарні підтвердили факт, що люди, які виявилися справжніми садистами, дійсно у них працюють. Всі записи, які просочилися в мережу, не фейк. Тепер їх чекає відповідальність за скоєне.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Стоянов в лікарні, складна операція вирішить все.Відомого комедійного актора Юрія Стоянова екстрено госпіталізували в Росії. В даний час він знаходиться у відділенні щелепно-лицевої хірургії, лікарі готуються до складної операції.