Про це повідомляється в сюжеті "ТСН".

11 - річна Оля Арисова розповіла, що дівчатка з протилежної команди дуже її вдарили, в результаті чого тріснула гомілкова кістка. Дівчинка стверджує, що вони грали у футбол. Оля відбила їх гол, після чого жорстокі противники почали її бити ногами по ногах.

Софія, одна з тих, на кого скаржиться потерпіла, каже, що Олю навмисно не били, просто хотіли зупинити. На питання бив хтось Олю по нозі, каже, що такого не бачила.

Вчителька фізкультури Таврійської загальноосвітньої школи Любов Майєр, каже, що справді бачила як Олю били, але кримінального в цьому нічого не бачить. Вчителька стверджує, що там йшла боротьба за м'яч.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Мама Олі обурена тим, що замість швидкої в школу викликали батьків. За її словами, в останні місяці донька не хоче ходити в школу, тому що скаржиться, що її там кривдять.

Але в школі стверджують, що ніякого цькування немає, пояснюючи це тим, що клас не дружний, діти часто сваряться і б'ються. А те, що сталося на фізкультурі, вважають нещасним випадком.

В управлінні юстиції, куди звернулася мама Олі, вважають, що така поведінка підлітків – це ненормально.І закликають батьків не соромитися і при перших скаргах дитини відразу телефонувати на гарячу лінію.

Нагадаємо, що закон про буллинге набирає чинності: українцям розкрили всі подробиці.Новий закон захищає як учнів, так і викладачів.Закон про протидію буллингу № 2657-VIII опублікована в парламентському виданні "Голос України" і завтра вступає в силу.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що буллінг: топ-7 ознак, що ваша дитина — задирака.Але чому знущання настільки поширені і чому з цим нічого неможливо вдіяти? Іноді проблема в тому, що батьки взагалі не усвідомлюють задиристу натуру їх чада, або вважають це нормою, повідомляє Daily Mail.

"Знай.uа" повідомляв, що Буллінг в школі: з цькуванням будуть боротися велетенськими штрафами, влетить всім.Цькування і фізичний тиск на дітей неприпустимі в школах. Якщо раніше часто на це дивилися крізь пальці, то сьогодні в Україні вирішили жорстко карати учасників конфлікту.