Початок весни для харківських поліцейських ознаменувався оформленням страшної трагедії – від удару свого батька померла 7-річна дитина. Згідно з інформацією прес-служби поліції Харківської області, нещастя сталося в селищі Шевченкове.

Повідомляється, що хлопчик жив разом з 35-річним батьком, 28-річною матір'ю і 8-річною сестрою. 24 лютого чоловік для того, щоб заспокоїти неслухняних дітей, дав хлопчикові запотиличник. Від удару дитина впала і вдарилася головою об металеву стійку ліжка, яке перебувало в дитячій кімнаті. Після падіння він став погано ходити, постійно лежав вдома на ліжку і весь час скаржився на головний біль. Однак батьки не звертали на це уваги і не дзвонили в лікарню до 1 березня, коли дитина не почала задихатися і втратила свідомість.

Житло сім'ї

В той момент батьки спохопилися і викликали швидку, однак врятувати хлопчика не вийшло.

Згідно з даними правоохоронців, сім'я перебувала на обліку в службі у справах сім'ї та молоді Шевченківської районної державної адміністрації: у 2015 році горе-батька судили за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своїй дочці.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

В даний час чоловікові вручено підозру у скоєнні злочину, передбаченого п. 2, ч. 2, ст. 115 КК України (умисне вбивство). Він затриманий у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. На даний момент слідчим вирішується питання про обрання запобіжного заходу стосовно злочинця.

Заарештований чоловік

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун часто любить давати українцям дуже цінні поради в соціальній мережі. На цей раз вона розвінчала найпоширеніші міфи про алкоголь.

Як повідомляв портал "Знай.uа": український синоптик розповіла про погодні гойдалки, які чекають на нас у недалекому майбутньому: "Атмосфера організовує західні атлантичні переноси повітря. Практично всю вологу, дощі і сніг отримає в неділю північна половина Європи. А ось південна половина помилує сонцем".

Також "Знай.uа" писав, що 3 березня кожен рік святкується Всесвітній день дикої природи, що традиційно супроводжується промовою Генерального секретаря ООН, конференціями та семінарами.